ЦЕНТР РОЗРАХУНКІВ І КОНТРОЛЮ ЗА СПЛАТОЮ КОМУНАЛЬНИХ ПОСЛУГ


КП "УПРАВЛІННЯ МІСЬКИМ ГОСПОДАРСТВОМ" м.Вишневе


УКРАЇНА

МІСТО ВИШНЕВЕ

КИЄВО-СВЯТОШИНСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 


 


Від 24.04.2017  № 27/22

Про внесення змін до тарифів Комунального підприємства «Управління міським господарством Вишневої міської ради Києво-Святошинського району Київської області» на утримання будинків і споруд та прибудинкової території

Розглянувши подання в.о.начальника КП «Управління міським господарством Вишневої міської ради Києво-Святошинського району Київської області» Заваляка В.М. про внесення змін до тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкової території ( 20 основних груп житлових будинків), керуючись Законом України «Про житлово- комунальні послуги», «Порядком формування тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій», затвердженим Постановою Кабінету Міністрів України № 869 від 01.06.2011 p.,            « Порядком формування тарифів на послуги з вивезення побутових відходів», затвердженим Постановою Кабінету Міністрів України № 1010 від 26.07.2006 року, «Порядком встановлення вартості технічного обслуговування ліфтів та систем диспетчеризації», затвердженим Наказом Мінжитлокомунгоспу № 369 від 09.11.2006 р. та Законом України « Про місцеве самоврядування в Україні», Виконком Вишневої міської ради,-

ВИРІШИВ

1.    Затвердити тарифи на утримання будинків і споруд та прибудинкової території ( 20 основних груп житлових будинків) згідно Додатку.

2.   Введення даного рішення в дію визначити .окремим рішенням Виконавчого комітету Вишневої міської ради Києво-Святошинського району Київської області.

3.  На час до введення в дію нових тарифів, залишити в силі рішення XIII сесії Вишневої міської ради VII скликання № 1-01/ ХІІІ7-11 , забезпечивши відшкодування з місцевого бюджету виконавцям/виробникам послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкової території різниці між встановленим розміром цін/тарифів та економічно обгрунтованими витратами на виробництво цих послуг.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови згідно з розподілом функціональних обов’язків.

 

Міський голова                                     І.В.Діков



created by Буча