ЦЕНТР РОЗРАХУНКІВ І КОНТРОЛЮ ЗА СПЛАТОЮ КОМУНАЛЬНИХ ПОСЛУГ


КП "УПРАВЛІННЯ МІСЬКИМ ГОСПОДАРСТВОМ" м.Вишневе


До уваги

споживачів комунальних послуг з централізованого опалення та централізованого постачання гарячої води КП «Вишнівськтеплоенерго»!

         На виконання вимог Постанови Кабінету Міністрів від 24.12.2019 р.№1082 «Деякі питання нарахування(визначення) плати за теплову енергію та послуги з централізованого опалення, централізованого постачання  гарячої води для споживачів у зв`язку із зміною ціни природного газу», комунальним підприємством  «Вишнівськтеплоенерго»  у  квітні 2020 року здійснено  коригування нарахувань (у сторону зменшення) за теплову енергію та послуги з централізованого опалення для  усіх категорій споживачів у зв`язку із зміною ціни природного газу.

   Для перерахунку вартості послуг з централізованого опалення застосовується коефіцієнт перерахунку (К), що визначається за такою формулою:

K=Вп\Вт,

де Вп — перерахована річна планована вартість послуг з централізованого опалення на основі якої встановлено тарифи для відповідної категорії споживачів, що враховує перераховану вартість теплової енергії, за незмінних інших складових тарифу;

Вт — річна планована вартість послуг з централізованого опалення  для відповідної категорії споживачів відповідно до встановлених уповноваженими органами тарифів.

Сума перерахунку для споживача (С) визначається за такою формулою:

С = (1 – К) × П,

де К — коефіцієнт перерахунку;

П — плата за послуги з централізованого опалення визначена  у відповідному місяці згідно з діючими тарифами на зазначені послуги.

Вартість природного газу, врахована у діючих тарифах,  - 6235,51 грн. за 1000 куб.м.( без ПДВ). Вартість природного газу у квітні 2020 року відповідно до укладених договорів з НАК «Нафтогаз України»  - 2 897,00 грн. за 1000 куб.м. (без ПДВ).

З урахуванням перерахунку відповідно до зазначеної Постанови у квітні  2020 року зменшення вартості  послуг з централізованого опалення  для населення  на 24,6%.

  Відповідний перерахунок буде відображено у рахунках за отримані послуги у  квітні 2020 року.

Співставлення вартості комунальних послуг за категоріями споживачів додається.

 

   Адміністрація КП «Вишнівськтеплоенерго»



created by Буча