ЦЕНТР РОЗРАХУНКІВ І КОНТРОЛЮ ЗА СПЛАТОЮ КОМУНАЛЬНИХ ПОСЛУГ


КП "УПРАВЛІННЯ МІСЬКИМ ГОСПОДАРСТВОМ" м.Вишневе


             В  цей  нелегкий  для  всієї  України  час  багато працівників житлово-комунального господарства вже захищають Україну в лавах збройних сил та підрозділах територіальної оборони, а ті, що залишились у місті, також  всіляко  допомагають  Вишневій  територіальній  громаді. Але, попри нестачу працівників, підприємства житлово-комунального господарства міста продовжують свою роботу, забезпечуючи життєво необхідними послугами, навіть попри серйозні ризики. Без комісії Ви можете оплати послуги через свій особистий кабінет на сайті http://www.umg.in.ua/ за допомогою платіжної системи Liqpay до кінця березня.

КП «УМГ»,

КП «ВИШНІВСЬКТЕПЛОЕНЕРГО»,  

КП «ВИШНІВСЬКВОДОКАНАЛ»

продовжують  виконувати  свої  службові  обовязки, в т.ч. збирають  та  вивозять  сміття  з  міста, обслуговують  житлові  будинки  та прибудинкові  території, у Ваших будинках тепло, є холодна та гаряча вода.

Ми звертаємось до вас, шановні мешканці! Навіть якщо Ви  відсутні з поважних  причин, ті, хто сьогодні має фінансову та технічну можливість оплатити житлово-комунальні послуги, просимо зробити це. Від цього залежить безперебійна робота підприємств та оперативна ліквідація аварійних ситуацій. Кожен платіж сьогодні – це внесок для стабільної та безперебійної  роботи підприємств житлово-комунального господарства. 

   Рахунки – повідомлення за лютий 2022 за спожиті житлово-комунальні послуги сформовані та доставлені по адресам та доступні для оплати в онлайн-режимі, відділеннях банків, мобільних застосунках банківських та фінансових установ.

Дуже  просимо  оплачувати  по можливості  житлово-комунальні  послуги, цим Ви також  допомагаєте  територіальній  громаді  міста  та  наближуєте  нашу  спільну  ПЕРЕМОГУ. 

 ВСІМ  МИРУ!!! СЛАВА  УКРАЇНІ!!

 

Адміністрації

КП «УМГ»,

  КП «ВИШНІВСЬКТЕПЛОЕНЕРГО»,

КП «ВИШНІВСЬКВОДОКАНАЛ»

 



created by Буча