ЦЕНТР РОЗРАХУНКІВ І КОНТРОЛЮ ЗА СПЛАТОЮ КОМУНАЛЬНИХ ПОСЛУГ


КП "УПРАВЛІННЯ МІСЬКИМ ГОСПОДАРСТВОМ" м.Вишневе


Повідомляємо, що КП «ВИШНІВСЬКВОДОКАНАЛ» відіграє ключову роль у забезпеченні санітарно-гігієнічного благополуччя населення, підприємств та організацій нашої територіальної громади. Водоканал відноситься до підприємств критичної інфраструктури і зобов’язаний виконувати свої функції за будь-яких умов.

У зв’язку з введенням військового стану підприємство не отримує кошти за надані послуги майже від усіх споживачів, що становить загрозу для його функціонування.

Щодня наші співробітники, незважаючи на небезпеку та загрозу обстрілів, виходять на свої робочі місця, щоб забезпечити всіх споживачів централізованим водопостачанням та централізованим водовідведенням. Наші самовіддані працівники готові робити це до останнього, навіть якщо через брак коштів їм скорочують заробітну плату.

Сплата за комунальні послуги в сьогоднішніх умовах є великою допомогою та підтримкою комунальних служб, які працюють зараз у надскладних обставинах і потребують ресурсів, оскільки ніхто не надає нам необхідні для роботи матеріали безкоштовно.

Також підняття води з надр, водопідготовка та водовідведення потребують значних затрат електроенергії, за споживання якої КП «ВИШНІВСЬКВОДОКАНАЛ» необхідно своєчасно проводити розрахунки. Для забезпечення необхідною кількістю води населення ми змушені частково придбавати воду та сплачувати за всі стоки в ПрАТ АК «КИЇВВОДОКАНАЛ». 

Якщо матеріали та кошти КП «ВИШНІВСЬКВОДОКАНАЛ» закінчаться, ми просто фізично не зможемо забезпечувати стабільне водопостачання та водовідведення міста. З початком війни платежі майже припинилися і ми вже відчуваємо істотний брак коштів.

За будь-яких умов ми ретельно контролюємо якість питної води на всіх етапах водопідготовки. Станом на 10.03.2022 р. жодних відхилень за мікробіологічними та фізико-хімічними показниками у водопровідній воді немає, якість води відповідає чинним Державним санітарним правилам і нормам.

Переконливо просимо усіх споживачів, які мають хоч найменшу змогу, сплатити за надані послуги водопостачання та водовідведення.

Ви допомагаєте нашій армії та територіальній обороні, і безумовно, це дуже важливо. Але якщо у місті не буде води та не працюватиме каналізація, відповідно не стане також і теплопостачання - це спричинить катастрофу навіть без бойових дій.



created by Буча