ЦЕНТР РОЗРАХУНКІВ І КОНТРОЛЮ ЗА СПЛАТОЮ КОМУНАЛЬНИХ ПОСЛУГ


КП "УПРАВЛІННЯ МІСЬКИМ ГОСПОДАРСТВОМ" м.Вишневе


 

РІШЕННЯ

№ 1-01/ХІІІ7-12 від 16.06.2016 р.

Про затвердження тарифів Комунального підприємства «Управління міським господарством Вишневої міської ради Києво-Святошинського району Київської області»

Розглянувши подання начальника KП «Управління міським господарством Вишневої міської ради Києво-Святошинського району Київської області» Гарашука В.В. про затвердження тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, тарифів на утримання нежитлових приміщень житлових будинків і споруд та прибудинкових територій, тарифів на вивезення твердих побутових відходів, базової ціни на повне технічне обслуговування ліфтів, керуючись Законом України «Про житлово- комунальні послуги», «Порядком формування тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій», затвердженим Постановою Кабінету Міністрів України № 869 від 01.06.2011 p., «Порядком формування тарифів на послуги з вивезення побутових відходів», затвердженим Постаноною Кабінету Міністрів України № 1010 від 26.07.2006 року, «Порядком встановлення вартості технічного обслуговування ліфтів та систем диспетчеризації», затвердженим Наказом Мінжитлокомунгоспу № 369 від 09.11.2006 р. та Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Вишнева міська рада,-

В И P I Ш И Л А

1. Затвердити тарифи на вивіз твердих побутових відходів ( Додаток № 1, №2) у розмірі:

-І група споживачів ( житлові будинки, ОСББ, ЖБК, гуртожитки ) - 39,30 грн з ПДВ ( полігон КП Вишневої міської ради «Екологія»);

- І група споживачів ( житлові будинки. ОСББ, ЖБК, гуртожитки ) 47,59 грн з ПДВ ( полігон Києво-Святошинського ВУЖКІ );

-II група споживачів ( підприємства, які фінансуються з бюджету ) - 49,86 грн з ПДВ

-ІІІ група споживачів ( госпрозрахункові підприємства ) 65,72 грн. з ПДВ.

 

   2. Затвердити тарифи на вивіз негабаритних побутових відходів (Додаток №3) у розмірі:

 

       - І група споживачів (житлові будинки, ОСББ, ЖБК, гуртожитки ) - 58,68 гри. з ПДВ:

 

3. Затвердити базову ціну на повне технічне обслуговування ліфтів на рівні 1051,16 гри. без ПДВ на місяць за 1 ліфт ( Додаток № 4).

4. Встановити в м. Вишневе середньозважені витрати на окремі статті тарифу на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій:

-  прибирання сходових клітин;

- технічне обслуговування внутрішньобудинкових систем централізованого опалення ;

- технічне обслуговування внутрішньобудинкових систем холодного водопостачання та водовідведення ;

- технічне обслуговування внутрішньобудинкових систем гарячого водопостачання;

-  поточний ремонт конструктивних елементів.

5. Затвердити тарифи на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій для кожного багатоквартирного житлового будинку, що знаходиться на обслуговуванні КП «Управління міським господарством Вишневої міської ради Києво-Святошинського району Київської області» ( Додаток № 5).

6. Визначити двадцять основних категорій житлових будинків та затвердити середньозважені тарифи на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій для кожної категорії багатоквартирних житлових будинків, що знаходяться на обслуговуванні КП «Управління міським господарством Вишневої міської ради Києво-Святошинського району Київської області» ( Додаток № 6) ;

7.   Затвердити тарифи на послуги з утримання нежитлових приміщень житлових будинків і споруд та прибудинкових територій для кожної категорії багатоквартирних житлових будинків, що знаходяться на обслуговуванні КП «Управління міським господарством Вишневої міської ради Києво- Святошинського району Київської області» ( Додаток № 7).

8.  Дане рішення ввести в дію з 01.07.2016 р.

9.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на профільну постійну депутатську комісію та на заступника міського голови згідно з розподілом функціональних обов'язків.

 

 

 

 



created by Буча