ЦЕНТР РОЗРАХУНКІВ І КОНТРОЛЮ ЗА СПЛАТОЮ КОМУНАЛЬНИХ ПОСЛУГ


КП "УПРАВЛІННЯ МІСЬКИМ ГОСПОДАРСТВОМ" м.Вишневе


 
 

Шановні мешканці!

 

Відповідно до Рішення виконавчого комітету Вишневої міської ради від 31.01.2018 р. № 4/2 та № 4/3 «Про встановлення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення  КП «Вишнівськводоканал» тарифи на відповідні послуги були змінено.

З 1.03.2018 р. підвищується тариф для населення в багатоквартирних будинках:

  • централізоване водопостачання - 10,04 грн. за 1 куб.м (з ПДВ);
  • централізоване водовідведення - 6,16 грн. за 1 куб.м (з ПДВ).

З   1.03.2018 р. підвищується тариф для населення в приватних будинках:

  • централізоване водопостачання - 8,58 грн. за 1 куб.м (з ПДВ);
  • централізоване водовідведення - 5,27 грн. за 1 куб.м (з ПДВ).

Відповідно до ч.2 ст.6 Закону України «Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання», повірка лічильників холодної та гарячої води здійснюється за рахунок власників таких лічильників.

Мешканцям багатоквартирних будинків і приватних будинків, які отримають послуги гарячого та холодного водопостачання та водовідведення, на підставі вищевикладеного, необхідно:

1)   до 31 травня 2018 року потрібно провести періодичну повірку квартирних лічильників холодної та гарячої води міжповірочний термін згідно технічних паспортів яких закінчився;

2)   нарахування за послуги абонентам, які у визначений строк не провели повірку квартирних лічильників і не надали документів, що підтверджують її проведення, будуть здійснюватися за нормативами (нормами) споживання з наступного дня за днем закінчення такого строку.

Абоненти, які провели повірку або заміну квартирних лічильників обліку холодної та гарячої води, до 31.05.2018 року зобов'язані надати копії технічних паспортів на вказані лічильники за адресою: вул. Зелена 2 (розрахунковий відділ).

 

Згідно наданої інформації КП «Вишнівськводоканал»

 

 



created by Буча