ЦЕНТР РОЗРАХУНКІВ І КОНТРОЛЮ ЗА СПЛАТОЮ КОМУНАЛЬНИХ ПОСЛУГ


КП "УПРАВЛІННЯ МІСЬКИМ ГОСПОДАРСТВОМ" м.Вишневе


До уваги

споживачів комунальних послуг з централізованого опалення та централізованого постачання гарячої води КП «Вишнівськтеплоенерго»!

         На виконання вимог Постанови Кабінету Міністрів від 24.12.2019 р.№1082 «Деякі питання нарахування(визначення) плати за теплову енергію та послуги з централізованого опалення, централізованого постачання  гарячої води для споживачів у зв`язку із зміною ціни природного газу», комунальним підприємством  «Вишнівськтеплоенерго»  у січні 2020 року здійснено  коригування нарахувань (у сторону зменшення) за теплову енергію та послуги з централізованого опалення, централізованого постачання  гарячої води для  усіх категорій споживачів у зв`язку із зміною ціни природного газу.

       Для перерахунку вартості послуг з централізованого опалення, централізованого постачання гарячої води застосовується коефіцієнт перерахунку (К), що визначається за такою формулою:

K=Вп\Вт

де Вп — перерахована річна планована вартість послуг з централізованого опалення, централізованого постачання гарячої води, на основі якої встановлено тарифи для відповідної категорії споживачів, що враховує перераховану вартість теплової енергії, за незмінних інших складових тарифу;

Вт — річна планована вартість послуг з централізованого опалення, централізованого постачання гарячої води для відповідної категорії споживачів відповідно до встановлених уповноваженими органами тарифів.

Сума перерахунку для споживача (С) визначається за такою формулою:

С = (1 – К) × П,

де К — коефіцієнт перерахунку;

П — плата за послуги з централізованого опалення, централізованого постачання гарячої води, визначена у відповідному місяці згідно з діючими тарифами на зазначені послуги.

     Вартість природного газу, врахована у діючих тарифах,  - 6235,51 грн. за 1000 куб.м.( без ПДВ). Вартість природного газу у січні 2020 року відповідно до укладених договорів з НАК «Нафтогаз України»  - 4 650,00 грн. за 1000 куб.м. (без ПДВ).

     З урахуванням перерахунку відповідно до зазначеної Постанови у січні 2020 року зменшення вартості  послуг з централізованого опалення  для населення -11,8%, послуг з централізованого постачання гарячої води  для населення  -  10,7%.

     Відповідний перерахунок буде відображено у рахунках за отримані послуги у січні 2020 року.

     Співставлення вартості комунальних послуг за категоріями споживачів додається.

     Детальніше на сторінці КП "Вишнівськтеплоенерго". Також можна завантажити співставлення вартості комунальних послуг за категоріями споживачів.

 

   Адміністрація КП «Вишнівськтеплоенерго»



created by Буча